• FESTİVAL & ETKİNLİKLER
Merkez Tarih
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2020-12-25 20:00:00 / 2021-03-18 20:00:00

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Başkent Tiyatroları; Ankara Tiyatro Yapımcıları (ANTİYAP) Derneği üyesi 25 tiyatro başta olmak üzere diğer tiyatrolardan da oyunların sahnelemesi için kapılarını açtı.

Başkentli sanatseverler, Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan toplam 25 tiyatro oyununu ABB TV ve Başkent Mobil üzerinden izleyebilecek.

Pandemi süreci nedeniyle seyircisiz olarak Başkent Tiyatroları sahnesinde oynanacak oyunlar, kayıt altına alınarak özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatler ile hafta sonları yayınlanacak. Bu süreçte yayınlanacak tiyatro oyunları sadece Ankara’da değil dünyanın herhangi bir noktasında online olarak izlenebilecek.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı